תיאור
מידע נוסף על היין:
כרם:
ענבי הגוורצטרמינר גדלים בחלקה של 2 דונם במושב ספסופה שבגליל העליון שניטעה לפני בשנת 2014, האדמה היא מעורבת- גירית ובזלתית.
תהליך הייצור:
הענבים נבצרים בשעות הבוקר בבציר ידני סלקטיבי. הגוורץ נבצר בשלהי חודש אוגוסט. לאחר הבציר האשכולות עוברים מיון ידני ועוברים תהליך סחיטה איטי באשכולות שלמים. תסיסת היין נמשכת עד להוצאת כל הסוכרים והגעה ליין יבש לחלוטין.
יישון:
רשמי טעימה:
טעמו של היין הוא בתחושה של מתיקות קלילה אך אין בו כלל סוכר. יש בו ארומות פרחוניות מיוחדות.
בציר אחרון | 2021 |
הרכב זני | 100% גוורצטרמינר |
כשרות | מועצת אזורית מבואות החרמון |
פוטנציאל התיישנות | 1-2 שנים |
אלכוהול | 13% |
PH | 3.3 |
בריקס (סוכר) | 22 |