תיאור
סירה ים תיכוני, מפולפל ופרחוני עם גוף ביינוני, טאנין מוצק ועגול וסיומת ארוכה ומתובלת. האלכוהול מתון טעמי הפרי טריים והטאנין מקיים מבנה מוצק ושרירי.
התאמה קולינרית
טמפרטורת הגשה: 18 מעלות.
מאכלים עשירים, כמו סטייק אנטריקוט או אוסובוקו עגל עם קליפות תפוזים.
המלצת שף הבית של CLUB SEROR: יין הסירה שלנו נהדר עם מנת ברווז בדובדבנים וטירמיסו תותים לקינוח.
ייצור ויישון
הסירה נשאר על הזגים במשך 10-14 ימים, לתסיסה בטמפרטורה של 25-28 מעלות. היין מתיישן בחביות באריק צרפתיות בנות שנה עד ארבע שנים למשך כ 14 חודשים.
– 75 קלוריות ל- 100 מ"ל
– 14.5% אלכוהול
– כשר למהדרין
פרסים בינלאומיים
סירה 2013 : מדלית זהב כפול בתחרות TERRAVINO 2016
סירה 2013 : מדלית כסף בתחרות SYRAH DU MONDE